doTERRA Air Touch 10 ml

A doTERRA Air Touch a doTERRA Air keverék és a frakcionált kókuszolaj tökéletes egyensúlyával biztosítja a könnyed légzést és a szabad légutakat.
Elérhetőség: Külső raktáron
Ár7.290 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Élvezze a doTERRA Air Touch jótékony hatását frakcionált kókuszolajbázisban. Ideális gyermekek és érzékeny bőrű egyének számára.

  Adja át magát a doTERRA Air esszenciálisolaj-keverék nyugtató, hűsítő aromája nyújtotta élménynek, amely a könnyed és gyors felvitel érdekében már Touch-változat formájában is kapható. A doTERRA Air Touch babérlevél, borsmenta, eukaliptusz, teafa, citrom, kardamom, ravintsara és ravensara esszenciális olajokat ötvöz frakcionált kókuszolajjal a tiszta légutak és a könnyed lélegzés érzetének megőrzése érdekében. Alkalmazza helyileg a mellkason, a háton vagy a talpon a szezonális változások hatásainak minimalizálása vagy a pihentető alvás elősegítése érdekében. A doTERRA Air Touch keveréket a család bármely tagja biztonsággal használhatja, a kényelmes golyós kiszerelésnek köszönhetően pedig bármikor felvihető.

  Legfőbb előnyei:
  - Hűsítő, nyugtató aroma
  - A csillapító aroma pihentető környezetet teremt
  - Hozzájárul a szabad légutak érzetéhez és a könnyed légzéshez

  Felhasználási módok:
  - Alkalmazza a mellkason vagy a talpon a téli hónapok alatt.
  - Használja a környezeti adottságok kiélvezésének természetes eszközeként, amikor a szabadban tartózkodik.
  - Dörzsöljön belőle a nyakára, a mellkasára, a hátára vagy a talpára a pihentető alvás érdekében. 

  Használati útmutató:
  Külsőleges alkalmazás:
  Vigye fel a kívánt területre.

 • Összetevők: frakcionált kókuszolaj,babérlevél, eukaliptuszlevél, borsmenta, teafalevél, citromhéj, kardamommag, ravintsaralevél, ravensaralevél.
  Aroma jellemzői: mentás, friss, légies.

  Alkalmazás:
  - belélegezve (aromatikusan)
  - külsőleg

  Bőrérzékenység: Hígítás nélkül alkalmazható.

  FIGYELEM:
  Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. A termék felvitelét követő 12 órán át kerülje a napfényt vagy UV-sugárzást.

  Cikkszám: 60204936

Vissza