doTERRA AromaTouch Technika csomag

Tapasztalja meg még több előnyét a CPTG minőségű esszenciális olajok jótékony hatásainak, és illessze be az AromaTouch technikát az egészséges életmódról kialakított filozófiájába. A csomag nyolc olyan CPTG minőségű olajat tartalmaz 5 ml-es üvegekben, amelyeket az AromaTouch technika alkalmaz, valamint az AromaTouch technika bemutató dobozát. A csomag megvásárlása esetén doTERRA frakcionált kókuszolajat is kap.
Elérhetőség: Külső raktáron
Ár44.990 Ft
  • Leírás
  • Termékadatok
  • A doTERRA AromaTouch technika egyszerű, „lépésről-lépésre” vezető módszer a letesztelt minőségű esszenciális olajok külsőleges alkalmazására, amely az egész szervezetre ható, jó közérzetet eredményező élményt nyújt.

    Az AromaTouch technika csomag 5 ml-es kiszerelésű doTERRA Balance kiegyensúlyozó keveréket, levendulát, teafát, On Guard esszenciálisolaj-keveréket, AromaTouch masszázskeveréket, Deep Blue enyhítő keveréket, vadnarancsot, borsmentát és egy üveg frakcionált kókuszolajat tartalmaz. Az új felhasználóknak és a képzett szakembereknek egyaránt lenyűgöző élményt nyújtó AromaTouch technika új korszakot jelent az esszenciális olajok alkalmazásának és előnyeinek szempontjából.

  • Cikkszám: 60200332

Vissza