doTERRA Duglászfenyő (Douglas Fir) illóolaj 5 ml

A Duglászfenyő egy tűlevelű, amely Észak Amerikában honos. Ezt a magas örökzöld fenyőfát gyakran használja a karácsonyfaipar. Van egyfajta citromos illata, ami édes és frissítő.
Elérhetőség: Utolsó darabok raktáron
Ár12.890 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • A doTERRA duglászfenyő esszenciális olaj fenntartható módon Újzélandi fiatal növényekből ered, ahol erősen invazív fajnak számít és veszélyezteti az ökoszisztémát. Azáltal, hogy a doTERRA begyűjti a fiatal duglászfenyőket és esszenciális olaj készítésre használja fel őket, egyúttal segít abban a harcban, amely igyekszik megelőzni azt a környezeti hatást, hogy a duglászfenyő kiszorítsa a honos növényfajokat.

  A duglászfenyőnek egyedi kémiai összetétele van. Gazdag beta-pinénben, ami miatt tisztábbnak érezzük tőle a levegőt. Használható a bőr tisztítására is és pozitív hangulatot eredményez. Citrus olajjal keverve felemelő környezetet eredményez miközben frissíti a levegőt.

  Legfőbb előnyei:
  Tisztító hatású a bőrre
  - Külsőleg alkalmazva elősegíti a pozitív hangulatot

  Felhasználási módok:
  Adjon hozzá 1 cseppet az arctisztítóhoz, tömbszappanhoz vagy testmosóhoz, hogy további tisztító hatást és élénkítő aromát hozzon létre.
  - Kombinálja 1-2 csepp kúszó fajdbogyóolajjal a pihentető masszázs élményért.
  - 1-2 cseppet dörzsöljön a kezébe és mélyen lélegezzen be, hogy elősegítse a tiszta légutak érzését és a könnyű légzést.

  Használati útmuató:
  Diffúzió: Használjon három-négy cseppet kedvenc diffúzorában.
  Helyi alkalmazás: Masszázshoz keverjen össze 5 cseppet 10 ml hordozóolajjal. Fürdéshez keverjen össze 5 cseppet 5 ml hordozóolajjal. Illatosításhoz keverjünk hozzá 1–10 csepp hordozóolajat.

 • Növényi rész: ág / levél
  Kivonási eljárás: gőzlepárlás
  Aromás leírás: tiszta, friss, fás, levegős
  Vegyi összetevők: B-pinén, a-pinén, 3-karvenén, sabinen

  Alklmazás:
  - belélegezve (aromatikusan)
  - külsőleg

  Bőrérzékenység: Hígítás nélkül alkalmazható.

  FIGYELEM:
  Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozás alatt áll, keresse fel orvosát. Kerülje a szemmel, a belső fülekkel és az érzékeny területekkel való érintkezést.

  Cikkszám: 31590001

Vissza