doTERRA Fekete lucfenyő (Black Spruce) illóolaj 5 ml

A fekete luc tűiből és ágaiból eresztettek le egy erős fa illóolajat. A fekete lucfenyőről ismert, hogy pihentető légkört teremt, kezdje el a napját a fekete lucfenyő hűvös és nyugtató előnyeivel.A mindkét felet érintő beszerzés Kanadából származik.
Elérhetőség: Külső raktáron
Ár10.190 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Az őslakos amerikaiak a történelem során a bőr egészségének elősegítésére használtak, és spirituális gyógyító és tisztító gyakorlataik részeként a fekete lucfenyő egy erős fa illóolaj. A Picea mariana fa tűiből és ágaiból ledesztillálva a fekete lucfenyőolajban magas a bornil-acetát, egy kémiai összetevő, amely elősegíti a pihenést és a nyugalmat. Kezdje a napját a fekete lucfenyő hűvös és nyugtató előnyeivel, mind külsőleg, vagy akár belélegezve. Erőteljes testmozgás után, vagy amikor a testének külsőleges támogatásra van szüksége, masszírozza be a fekete lucfenyőolajat a bőrbe hordozóolajjal, hogy nyugtató masszázst hozzon létre. Párologtassa a fekete lucfenyőt a tarkójára a nap folyamán, hogy harmónia és egyensúly érzetet teremtsen. A fekete lucfenyő illóolaj frissítő aromáját gyakran használják az aromaterápiában, hogy fenntartsa a légutak tiszta érzését és a könnyű légzést.

  Legfőbb előnyei:
  Nyugtató hatást nyújt a bőrnek
  - Pihenteti és megnyugtatja az érzelmeket
  - Segít csökkenteni és kezelni a stresszt
  - Elősegíti a tiszta és könnyű légzés érzéseit
  - Nyugtatja a kisebb bőrirritációkat

  Felhasználási módok:
  Erőteljes testmozgás után keverjen össze egy-két csepp fekete lucfenyőt frakcionált kókuszolajjal, és masszírozza be a bőrbe a megnyugtató kényelem érdekében. 
  - Ha nehéz körülmények között dolgozik, párologtassa a fekete lucfenyőt a stressz csökkentésére.
  - Külsőleg vigye fel a bőrre, hogy enyhítse a kisebb irritációkat. 
  - Lélegezze be egész nap, hogy megtapasztalja a frissítő aromát, és elősegítse a könnyű légzés érzéseit. 

  Használati útmutató:
  Diffúzió: 
  Használjon három-négy cseppet kedvenc diffúzorában.
  Helyi alkalmazás: Vigyen egy-két cseppet a kívánt területre. Hígítsa hordozóolajjal a bőr érzékenységének minimalizálása érdekében.

 • Aromás leírás: balzsamos, zöld, gyümölcsös, fás

  Alkalmazás:
  - belélegezve (aromatikusan)
  - külsőleg

  Bőrérzékenység: Gyerekek vagy érzékeny bőrűek számára hígítandó.

  FIGYELEM:
  Lehetséges bőrérzékenység. Tartsa távol gyermekektől. Ha terhes, szoptat vagy orvos gondozás alatt áll, keresse fel orvosát. Kerülje a szemmel, a belső fülekkel vagy más érzékeny területekkel való érintkezést.

  Cikkszám: 60206220

Vissza