doTERRA HD Clear arcápoló készlet

A csomagban a HD Clear habzó arctisztító, a helyi használatra való keverék és az arcápoló krém kapott helyet, hogy bőre csodásan kiegyensúlyozott legyen.
Elérhetőség: Elfogyott
Ár26.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Bár a bőrproblémák jelei már tizenéves korban jelentkezhetnek, tulajdonképpen minden életkor érintett fizikailag és érzelmileg is. Sokan tapasztalnak bőrproblémákat évekig, ezért számos terméket, erős szereket és durva kezeléseket is kipróbálnak, hogy tiszta bőrük legyen. A doTERRA jobb módszert hozott létre, hogy a bőrproblémák belülről legyenek megoldhatóak - természetesen és hatékonyan. A HD Clear korszerű, természetes termékekből áll, melyek egyesítik a CPTG illóolajok és a növényi kivonatok erejét, hogy a kívánt és várt eredményt, a tiszta és sima bőrt elérjék.

  A HD Clear egy háromlépcsős rendszer, mely szinergikusan működik és minden termék arra épül, hogy alaposan megtisztítsa a bőrt és hogy optimális hidratálást biztosítson a kiegyensúlyozott nedvességtartalom érdekében. Tiszta növényi kivonatokból készült, a HD Clear összetevői finoman és nyugtatóan hatnak a bőrre, de erőteljesen hatékonyak. A HD Clear mindennapos használata segít a bőrfoltok megjelenésének csökkentésében; segít a hibátlan, egészséges arcbőr elérésében és nyugtatja a bőrt. A HD Clear természetes megoldást nyújt minden korosztály bőrproblémáira.

  HD Clear arcápoló krém:
  A HD Clear arcápoló krém egy könnyű, nem zsíros hidratáló, amely gyorsan felszívódik, és egész nap elősegíti a foltmentes bőr kialakulását. Növényi kivonatokkal és CPTG tanúsítvánnyal ellátott tiszta terápiás osztályú illóolajokkal készült ez a szabadalmaztatott formula javítja a bőr textúráját, optimális hidratációt biztosít, és elősegíti a tiszta arcszínt. A HD Clear arcápoló krém teafa, eukaliptusz, muskátli, hofa és faggyúfa illóolajokat tartalmaz a bőr szennyeződéseinek elkerülésére a nap folyamán. A HD Clear arcápoló krém frissítő illattal rendelkezik, és hihetetlenül könnyűnek érződik annak felvitele során, mégis mélyen hidratál, biztosítva a problémás bőr számára a szükséges táplálékot és az optimális nedvességtartalmat. Ez a természetes, fejlett formula minden olyan tényezővel rendelkezik, amelyek hozzájárulnak a problémás bőr kezeléséhez, miközben támogatják az egészséges epidermális gátat és javítják a bőr textúráját, tiszta, sima arcszínt eredményezve.

  HD Clear habzó arctisztító:
  A HD Clear habzó arctisztító egy exkluzív és természetes formula, amely növényi kivonatokat tartalmaz, amelyekről ismert, hogy javítják a bőr megjelenését és érzetét. A CPTG illóolajokkal kialakított HD Clear habzó arctisztító alaposan megtisztítja a bőrt teafa, eukaliptusz, muskátli, faggyúfa és hofa illóolajokkal, amelyek tisztító tulajdonságaikról ismertek. Ez a fejlett formula tartalmaz egy aktív édesgyökér-kivonatot is a tiszta, egészséges bőrért, míg a fehérfűz kéreg tiszta, sima arcszínt biztosít. Ezen felül a HD Clear habzó arctisztító aminosavakkal táplálja és megnyugtatja a bőrt. A HD Clear habzó arctisztító természetes, hatékony tisztítószer minden korosztály számára a problémás bőr ellen.

  HD Clear külsőleg alkalmazandó keverék:
  A HD Clear külsőleg alkalmazandó keveréke a HD Clear rendszer fontos része. Fekete köménymag-olajjal és CPTG illóolajokkal keverve ez a hatásos formula alkalmazható az arc és a test célzott területein. A HD Clear illóolajokat nemcsak a jól ismert előnyei miatt használják, hanem a bőr lipidjein keresztül oldódnak, lehetővé téve a tökéletes felszívódást és hatékonyságot. A HD Clear külsőleg alkalmazandó keverék tiszta, sima arcszínt biztosít minden korosztály számára.

 • Cikkszám: 42700005

Vissza