doTERRA™ Immunerősítő csomag

A csomag tartalma: Grépfrút olaj, Citrom olaj, doTERRA™ On Guard keverék, doTERRA™ On Guard+ lágyzselatin-kapszulák, doTERRA™ On Guard habzó kézmosó, doTERRA™ On Guard természetes fehérítő fogkrém
Elérhetőség: Elfogyott
Ár49.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Grépfrút olaj:
  "Tiltott gyümölcsként” és “Barbados hét csodájának” egyikeként is gyakran emlegetik. A grépfrútot először 1750-ben jegyezte le a walesi Griffith Hughes. A “grépfrút” nevét a fürtökben növő szőlőhöz való hasonlóság miatt kapta. A grépfrút jól ismert savanykás ízéről, ez a kerek, sárga színű gyümölcs az örökzöld citrusfa gyümölcse. A grépfrút esszenciális olajat a gyümölcs héjából nyerik ki és nagy becsben tartják sokféle használata és előnye miatt. A gyümölcsöt robusztus íze miatt ételízesítésre használják, emellett tisztító és méregtelenítő tulajdonságairól is ismert. 

  Citrom olaj:
  Az egyik legkeresettebb olajunknak, a citromillóolajnak több előnye és felhasználási módja van. Vízhez csöppentve a citrom frissítő és egészséges lendületet biztosít a nap folyamán. Gyakran használt fő ételek és desszertek ízesítésére. A citrom aromája hangulatemelő és energiakeltő hatású, elősegíti a könnyedség, az öröm-és a vidámság érzetét.  

  doTERRA™ On Guard olaj:
  A doTERRA legnépszerűbb keverékeinek egyikeként, a doTERRA On Guard illóolaj hihetetlen felhasználási lehetőségekkel és előnyökkel rendelkezik. Naponta belsőleg alkalmazva a doTERRA On Guard támogatja az immunrendszer természetes funkcióit. Az On Guard keverék egyedülálló aromája illatos és természetes, hatékony alternatívát kínál a szintetikus anyagokat tartalmazó készítményekkel szemben. Fogyassza kedvenc italához vagy süteményreceptjéhez keverve. 

  doTERRA™ On Guard+ lágyzselatin-kapszulák:
  A doTERRA On Guard+ nagyszerű módja az egészséges immunfunkció erősítésének és fenntartásának, ha szezonális veszélyek nagyok. A vegetáriánus softgélbe kapszulázott jellegzetes keverék illóolajokat tartalmaz, amelyek ismertek az immunrendszerre gyakorolt ​​pozitív hatásukról és a környezeti veszélyekkel szembeni védettségükről. A doTERRA On Guard+ alkalmazást alkalmanként kell elvégezni.

  doTERRA™ On Guard természetes fehérítő fogkrém:
  A doTERRA fluoridmentes természetes fehérítő fogkrém kombinálja a védett előnyöket a doTERRA On Guard CPTG™ (Certified Pure Therapeutic Grade) illóolajok keverékéből más természetes összetevőkkel, amelyek elősegítik a fogak tisztítását, csökkentik a plakkot és enyhítik a fogakat. A vadnarancs, szegfűszeg, fahéj, eukaliptusz és rozmaring illóolajok doTERRA On Guard keveréke extra tisztító lendületet ad. További illóolajok, a borsmenta és a kúszó fajdbogyó, valamint a természetes édesítőszer, a xilit, a doTERRA On Guard természetes fehérítő fogkrémet adják egy frissítően egyedi fahéj-menta aromának, amely egész nap friss és tiszta légzést és a fogkefét hagy el.

 • Cikkszám:  41780005

Vissza