doTERRA Mito2Max komplex

A Mito2Max standardizált növényi kivonatokból és anyagcserében résztvevő kofaktorokból álló szabadalmazott készítmény, amelyet azzal a céllal állítottunk össze, hogy támogassa Önt mozgalmas élete pillanataiban. Hosszú távon használható a koffeintartalmú italok és kiegészítők helyettesítésére.
Elérhetőség: Külső raktáron
Ár24.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Az emberi testet sejtek trilliói alkotják. Figyelemre méltó, hogyan tükrözi azt a szinergiát, amely a sejtek között megy végbe. Az élet „energiája” e sejtek mitokondriumából származik. Ahogy öregszünk, testünk mitokondriális funkciója kevésbé hatékony. Ez alacsonyabb energia szintet von maga után és a sejtek még több méreganyag kibocsátásával jár. Az ifjúságban élvezett sportok és tevékenységek kevésbé élvezetessé válhatnak. Vannak, akik koffein és más stimulánsok segítségével próbálják növelni energiaszintjüket, ami gyors felpörgést biztosíthat, de gyakran utána rosszabbul érzik magukat. A Mito2Max a doTERRA egyedülálló formulája, melynek elsődleges összetevője az Acetil-L karnitin, mely az egészséges életmód támogatását szolgálja. Oligonol-t is tartalmaz, mely egy egyedülálló antioxidáns keverék, amely biológiailag aktív polifenolokat tartalmz a licsi gyümölcsből és zöld teából. Az Ashwaganda gyökér kivonata szintén a Mito2Max egyik fő összetevője, amelyet a sokféle felhasználásának köszönhetően „a korszakok növényének” is neveznek. Ashwagandát nemzedékek óta tanulmányozzák, pozitívan befolyásolhatja a hangulatot és megnyugtathatja az idegrendszert.

  Legfőbb előnyei:
  - A szabadalmaztatott növényi kivonatok és az anyagcsere-kofaktorok standardizált formulájával támogatja elfoglalt életstílusában
  - A nap folyamán pozitív hangulatot teremt
  - Használja koffein tartalmú italok hosszútávú helyettesítőjeként
  - Serkentőszerektől mentes; nem lehet rászokni

  Használati útmutató:
  Vegyen be 2 kapszulát naponta étkezések mellett. Elalvás előtt kerülje fogyasztását!

 • A doboz tartalma: 60 db zöldségkapszula

  FIGYELEM:
  Gyermekek elől elzárva tartandó. Ha várandós, szoptat vagy orvosi felügyelet áll, kérje ki kezelőorvosa tanácsát. Ne használja, ha a biztonsági fólia sérült vagy hiányzik. Hűvös, száraz helyen tárolja.

  Cikkszám:  34350001
   

Vissza