doTERRA On Guard habzó kézmosó

Tartsa tisztán a kezét az On Guard esszenciálisolaj-keverék erejével.
- A praktikus kiszerelésű 473 ml-es üvegéből a 237 ml-es habos adagolókba tölthető.
- Az egyedi doTERRA On Guard esszenciálisolaj-keverékkel készült.
Elérhetőség: Utolsó darabok raktáron
Ár8.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • A természetüknél fogva biztonságos, doTERRA CPTG (Tanúsított, Tiszta, Letesztelt Minőségű) esszenciális olajok erejét magában hordozó doTERRA OnGuard habzó kézmosó az egyik legnépszerűbb szabadalmazott dōTERRA esszenciálisolaj-keverék védelmet nyújtó előnyeit kínálja. A doTERRA OnGuard habzó kézmosó tisztítja és puhítja a kezeket, miközben az esszenciális olajok élénkítő aromájának köszönhetően friss és citrusosan tiszta illatot hagy maga után a kezén. 

  Legfőbb összetevői és előnyei:
  - A gyengéd tisztító és bőrpuhító anyagok megtisztítják és puhítják a kezeket a nap folyamán anélkül, hogy kiszárítanák vagy irritálnák az érzékeny bőrt 
  - A bőr érzékeny nedvességzáró rétegeinek megóvása érdekében a dōTERRA OnGuard habzó kézmosó kiegyensúlyozott pH-jú.
  - A dōTERRA OnGuard fűszeres és citrusos aromája élénkítő hatást gyakorol az érzékekre használat közben és azt követően is.
  - A tisztító hatást a dōTERRA OnGuard esszenciális olajok ereje fokozza, ezáltal új szintre emeli, és minden más kereskedelmi márkajelzésű terméktől megkülönbözteti azt.

  Használati útmutató:
  Adagolja kezébe a habot a doTERRA On Guard habadagolót egyszer vagy kétszer lenyomva. Habosítsa fel meleg vízzel, majd alaposan öblítse le. 

 • FIGYELEM:
  Csak külső használatra. Ügyeljen arra, hogy ne kerüljön kapcsolatba a szemével és sérült bőrfelülettel. Száraz, hűvös helyen, közvetlen napfénytől védve tárolandó.

  Cikkszám: 60203101
   

Vissza