doTERRA™ SPA teljes készlet

A csomag tartalma:
Ajakbalzsamok (eredeti, gyógynövényi, trópusi), Citrus Bliss™ kézkrém, Méregtelenítő iszappakolás, Kéz- és testápoló krém, Hidratáló szappan, Bőrhámlasztó testradír, Tápláló testvaj, Frissítő tusfürdő
Elérhetőség: Elfogyott
Ár47.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Kényeztesse magát tetőtől talpig a doTERRA SPA teljes készlet csomaggal. Élvezze az összes doTERRA SPA készítményünket.

  Ajakbalzsamok:
  A doTERRA SPA ajakbalzsam egy növényi olajokat, növényi összetevőket és esszenciális olajokat tartalmazó természetes készítmény, amely hidratálja és puhítja az ajkakat, miközben az esszenciális olajok egyedi illatával és zamatával ajándékoz meg. Új készítményünk mellett két új ízt is kínálunk az eredeti vadnarancs-borsmenta keveréken túl. Érezze az édenkert illatát az ilang ilang, a klementin és a zöldcitrom esszenciális olaja segítségével, amelyek a trópusi ajakbalzsamunkban találhatóak; vagy élénkítse érzékeit a gyógynövényes ajakbalzsammal, amelyben citromverbéna, majoránna és fodormenta esszenciális olaj van.

  Citrus Bliss™ kézkrém:
  A doTERRA SPA Citrus Bliss kézkrém hidratáló magolajokkal és tápláló növényi kivonatokkal készített könnyű, selymes krém. Ez a nem zsíros készítmény gyorsan felszívódik, mégis optimális hidratáltságot biztosít, hogy kezünknek egészséges megjelenést adjon.

  Méregtelenítő iszappakolás:
  A doTERRA SPA méregtelenítő iszappakolás egy természetes agyagból álló maszk, amely tisztítással segíti a bőrt, miközben csökkenti a pórusok, a vékony és vastagabb ráncok láthatóságát.

  Kéz- és testápoló krém:
  Kényeztesse bőrét a doTERRA SPA kéz- és testápoló krémmel – egy olyan könnyű és nem zsíros készítménnyel, amely jojoba és makadámdió-olajat, murumuru- és cupuacuvajat, valamint tápláló növényi kivonatokat tartalmaz.

  Hidratáló szappan:
  A doTERRA SPA hidratáló szappan egy egyedi tömbszappan, amely sajátos érzést, habot, aromát és tisztasági élményt nyújt.

  Bőrhámlasztó testradír:
  A doTERRA SPA bőrhámlasztó testradír egy természetes, kényeztető testradír, amely a cukornád segítségével gyengéden hámlasztja és tisztítja a bőrt, egészséges, természetes ragyogást hagyva maga után.

  Tápláló testvaj:
  Kényeztesse bőrét a doTERRA SPA tápláló testvaj adta gazdag hidratálással és fényűző érzéssel. Ennek a természetes készítménynek az alapjában a sheavaj és a kakaóvaj keveredik, amelyekről köztudott, hogy képesek mélyen hidratálni a bőrt, és elősegíteni annak rugalmasságát.

  Frissítő tusfürdő:
  A doTERRA SPA frissítő tusfürdő olyan természetes, esszenciális olajos tusfürdő, amely hamisítatlan tisztálkodási és aromatikus spa élményt nyújt.

 • Cikkszám: 60210071

Vissza