doTERRA Yarrow|Pom illóolaj 30 ml

A Yarrow|Pom egy szakszerűen elkészített, szabadalmazott keverék, amely a cickafark esszenciális olajat a gránátalma magjából hidegen préselt olajjal ötvözi, hogy a nap folyamán bármikor gyógyírként szolgáljon a bőr megnyugtatására, és csillapítsa érzelmi állapotunkat.
Elérhetőség: Elfogyott
Ár52.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • A Yarrow|Pom keverék a közönséges cickafarkból nyert kék esszenciális olaj és a gránátalma magjából hidegen sajtolt olaj jótékony hatásait ötvözi. Ez a szakszerűen megalkotott, szabadalmazott keverék szépíti a bőrt, miközben segít a bőrhibák megjelenésének csökkentésében. A Yarrow|Pom nyugtató tulajdonságokat is kínál; masszázshoz alkalmazva kellemes, pihentető élményt nyújt.

  Legfőbb előnyei:
  - Használatával a bőr fiatalos és egészségtől sugárzó lesz
  - Segít csökkenteni a bőrhibák megjelenését
  - A nem illékony gránátalmaolajat illékony cickafark esszenciális olajjal elegyíti
  - A közönséges cickafarkból nyert kék esszenciális olaj és a gránátalma magjából hidegen sajtolt olaj keveréke hangulatjavító és nyugtató tulajdonságokat biztosít
  - A cickafarkból és a gránátalmamagból készülő olaj segít, hogy bőre hidratált és egészségtől ragyogó legyen, miközben a bőrhibák megjelenésének mérsékléséhez is hozzájárul

  Felhasználási módok:
  - Cseppentsen belőle hidratálókréméhez, hogy felerősítse vele bőrhidratáló hatóanyagait.
  - Használja bőrápolási rutinja részeként, hogy a segítségével bőre fiatalos és egészséges legyen, illetve hogy csökkentse a bőrhibák megjelenését.
  - Masszírozza a vállaiba egy hosszú munkanap végén, hogy oldja a felgyülemlett feszültséget.
  - Kenjen két csepp olajat az arcára, a mellkasára, a nyakára és a kezeire minden reggel és este, hogy élvezhesse a Yarrow|Pom keverék revitalizáló és bőrvédő hatásait.

  Használati útmutató:
  Külsőleges alkalmazás: Vigyen fel belőle egy-két cseppet a kívánt területre. A bőrérzékenység minimálisra csökkentése érdekében hígítsa a doTERRA frakcionált kókuszolajával. 

  Nézzünk meg egy videót a Yarrow Pom tudományos hátteréről:

 • Növényi rész: gránátalma mag és cickafark illóolaj
  Kivonási eljárás: hidegsajtolás
  Aromás leírás: gyógynövényes, gyümölcsös, fűszeres
  Vegyi összetevők: punicic sav, bétakariofillén, kamazulén

  Alkalmazás:
  - belélegezve (aromatikusan)
  - külsőleg
  - belsőleg

  Bőrérzékenység: Hígítás nélkül alkalmazható.

  FIGYELEM:
  Előfordulhat bőrérzékenység. Gyermekektől elzárva tárolandó. Ha Ön várandós, szoptat vagy orvosi kezelés alatt áll, konzultáljon kezelőorvosával. Kerülje a szemmel, belső füllel és érzékeny területekkel való érintkezést. Foltot hagyhat a felületeken és a textíliákon.

  Cikkszám: 60207987

Vissza