PerNaturam Artemis 100 ml

Immunrendszer stabilizálása egysejtűvel való fertőzés esetén.
Erősen javasolt az alábbi betegségeknél / állapotoknál:
-Anaplazmózis
-Babézia
-Borreilosis, Lyme-kór
-Leismaniózis
-Toxoplazmózis
Elérhetőség: Készleten
Ár11.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Egynyári üröm és erdei mácsonya - keserűen fűszeres keverék az immunrendszer támogatására a test belsejében lévő borrelia (Lyme-kórt terjesztő) és egysejtű kórokozók fertőzése esetén. Egyre több kutya szenved Lyme-kórtól vagy olyan betegségektől, amelyeket egysejtű organizmusok okoznak a szervezetében, mint például leishmaniózis, babézia, vérzéses kullancsláz (ehrlichiosis). Ritkán sikeres kezelni ezeket a betegségeket az ismert antibiotikumokkal. Ezért fontos a növényi eredetű, azaz tisztán természetes hatóanyagok használata is a test és a kutya immunrendszerének megerősítése érdekében. Az egynyári üröm (Artemisia annua) az artemisinin anyagot tartalmazza. Kínában a növényt évtizedek óta sikeresen alkalmazzák a szintén egysejtű kórokozó, a malária ellen. Ezt az eljárást a WHO is javasolja. A kutyákkal kapcsolatos tapasztalatok azt mutatják, hogy az egysejtűek elleni védekezésben is sikert lehet velük elérni. Az erdei mácsonyát (Dipsacus fullonum) évtizedek óta használják a Lyme-kór ellen, gyakran nagy sikerrel, ahol az antibiotikum-kórák már nem tudtak segíteni. Mindenesetre a PerNaturam Artemis-t antibiotikum-kezeléssel együtt érdemes alkalmazni.

  Adagolási javaslat (kutya súlyához igazítva/nap):
  kutya méretétől függően adjon 2-5 ml-t az eledelébe csepegtetve 3-4 hétig.

  Figyelem! A termék takarmány-kiegészítő és nem helyettesíti az esetlegesen szükséges állatorvosi kezelést!

 • Összetevők: egynyári üröm (Artemisia annua) és erdei mácsonya (Dipsacus fullonum) kivonat, 30% alkohol

  A termék nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, tartósítószert, ízfokozót, színezéket, kizárólag 100%-ban természetes összetevőket.

  Analitikai összetevők: Nyersfehérje 0,7%, zsírtartalom 0,5%, nyershamu 0,53%, nyersrost 1%, nedvesség 93%. Minden összetevő természetes eredetű

Vissza