PerNaturam CuraCanis 100% természetes kutyaeledel Májproblémákkal küzdő kutyáknak 6 x 400g

Speciális, de kizárólag 100%-ban természetes összetevőket tartalmazó eledel májproblémákkal küzdő kutyák számára.
Elérhetőség: Készleten
Ár10.990 Ft
 • Leírás
 • Termékadatok
 • Nagyon sok kutya szenved valamilyen májbetegségben. Nekik speciális étkezésre van szükségük! A PerNaturam egy olyan termékcsaládot hozott létre, melynek eledelei az állatorvosi gyógytápok mellett 100%-ban természetes összetevőkkel és gyógynövényekkel szolgálhatják a kutya egészségét! Így született meg a CuraCanis Májkímélő természetes kutyaeledel. 
  Kiváló minőségű csirke színhús alkalmazásával csökken az ammónia képződése, segítve ezzel a máj működését. A máj tehermentesítésére a receptúra kevés zsírt tartalmaz, ezért energiaforrásként az amarant szolgál. A kiválasztott keserűanyagot tartalmazó zöldségkeverék stimulálja a máj, az epehólyag és a hasnyálmirigy működését. Mindegyik eledel mellé egy 8g-os speciális májvédő gyógynövény-kiegészítő keverék jár, melyet a 400g-os eledelbe kell keverni a nagyobb hatékonyság elérése céljából!

  Adagolási javaslat (kutya súlyához igazítva):
  Minden eledel mellé jár egy 8g gyógynövénykeverék tasak, melyet az eledelébe (400g-os kiszereléshez) kell keverni.
  7 kg = 200g naponta összesen
  20 kg = 400g naponta összesen
  35 kg = 600g naponta összesen
  Optimális tárolási hőmérséklet 20 °C-ig.

  Figyelem! Az eledel nem helyettesíti a szükséges állatorvosi kezeléseket!

  Figyelem! A termék takarmány-kiegészítő és nem helyettesíti az esetlegesen szükséges állatorvosi kezelést!

 • Összetevők: (a tartozék kiegészítő keverékkel együtt)
  Csirke színhús, csirkehúsleves, amarant, pitypang, tök, csirkeszív, csirkezsír, csirkemáj, napraforgómag, schisandra, alga mész, őrölt csont, máriatövis, moringa, kurkuma, mangrove algák, tőkehalmáj olaj, tengeri zöldalga, szentjánoskenyér, guarliszt

  A termék nem tartalmaz szintetikus adalékanyagokat, tartósítószert, ízfokozót, színezéket, kizárólag 100%-ban természetes összetevőket.

  Analitikai összetevők: Nyersfehérje 15,3%, zsírtartalom 6,1%, nyersrost 2%, nyershamu 1,9%, nedvesség 66,1%., Ca 0,38%, P 0,22%, Na 0,06%. Minden összetevő természetes eredetű

Vissza