Superfoodok, az egészséges élelmiszerek

A VoodX-nél küldetésüknek tekintjük hogy prémium minőségű termékeket tegyük elérhetővé a vásárlóink számára. Így van ez a superfoodok esetében is, ahol azt tapasztaltuk hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a minőségi termékek iránt amik valóban „szuperek”  és minden tekintetben hozzájárulnak az emberek egészséges, kiegyensúlyozott mindennapjaihoz. Így jutunk el a kérdéshez, mik azok a superfoodok?

Nem szeretnénk túlbonyolítani a választ, igyekszünk röviden tömören összefoglal amit érdemes tudni a superfoodokról.
A superfoodok, vagy szuperélelmiszerek olyan élelmiszerek amelyek feldolgozatlan, teljes értékű élelmiszerek, termesztése és feldolgozása során semmilyen kemikáliát tartalmazó növényevő szert nem alkalmaztak.

A superfoodok a következőket tartalmazzák:

  • Antioxidánsonk
  • Magas vitamin tartalom
  • Ásványi anyagok.

Az általuk forgalmazott termékek  Springblossom superfoodok egykomponensűek és tisztán természetes eredetűek, tehát nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert. Célunk hogy csak a legmagasabb, legtisztább minőségű superfodookat áruljuk, amelyek tápanyagtartalma a legjobb! 

Antioxidánsban gazdag superfoodok

Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek megakadályozhatják vagy lassíthatják a  szabad gyökök, instabil molekulák által okozott sejtkárosodást, amelyeket a szervezet a környezeti és egyéb nyomás hatására termel. A szabad gyökök számos betegséghez kapcsolódnak, beleértve a szívbetegségeket, a rákot és a látásromlást is. Az antioxidánsokban gazdag ételek fogyasztása megvédheti sejtjeit a káros molekulák és szabad gyökök által okozott károktól, így gyakori fogyasztásuk javasolt minden korosztály számára

Antioxidánsban gazdag ételek

Cékla

Narancs

Csokoládé

Zöld tea

Antioxidánsban gazdag Spring-blossom termékek:

Spring Blossom Természetes és Nyers Goji bogyók

Spring Blossom Organikus Immunerősítő csomag

Spring Blossom Organikus Matcha Tea

Vitaminban gazdag superfoodok

A vitaminok pozitív hatásait már 1912 óta ismeri az orvostudomány, azóta a köztudatban természetesen teljesen elfogadott tény, hogy vitamin és tápanyagdús étkezés szükséges az egészséges életmód fenntartásához. Azonban sajnos közismert az is, hogy nem mindegy a vitamin beviteli forrása, nagymértékben befolyásolja a vitamin felszívódását annak beviteli módja.

Vitamindús Springblossom termékek

Spring Blossom Organikus Moringalevél Por

Spring Blossom Organikus Spirulina Tabletta

Ásványi anyagban gazdag superfoodok

Az ásványi anyagok energiát nem adó, ám létfontosságú elemei táplálkozásunknak. A szervezet általános működésében fontosak, hasznosak, a szívműködéstől a csontok, fogak felépítésén át egyes enzimatikus folyamatok szabályozásáig.

Kiváló forrása lehet a mandula, a dió vagy éppen a mogyoró  ami gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, fehérjében és egészséges zsírokban
 

Ásványi anyagban gazdag Spring blossom termékek

Matcha Tea 40g Organikus (zacskós) - Spring Blossom

Közzétéve 2021.02.03.
Vissza