Botanium a lakása dísze

Az otthoni kertészkedés, nem csak káosszal, piszokkal és esztétikátlan kivitelezéssel járhat együtt. A Botanium hidroponikus növénytermesztőjének köszönhetően a beltéri zöldségtermesztés igazi álommá válik, hiszen búcsút mondhat a kosznak, a rendetlenségnek, sőt mi több a növénytermesztő lakása díszét is képezi, akár egy csokor virág, amit kitesz a nappalijában. Nem kell többé azon aggódnia, hogy a növények elrontják otthona szépségét, hiszen a Botanium minden közegben nagyszerűen mutat.

Mi is az a Botanium?

A Botanium egy hidroponikus növénytermesztő, amely nem földdel, hanem tápfolyadék felhasználásával termeszti kedvenc zöldségeit, mindezt piszok és kétségek nélkül. Mondhatjuk úgy is, hogy a Botanium technikája szinte magától termeli a zöldségeket, hiszen beépített víztartállyal rendelkezik, rögzített 3 órás öntözési ütemezéssel, így hetekig képes öntözni a zöldségét, mielőtt újra kellene töltenie a tartályt. Ráadásul a hidroponikus technikának köszönhetően kedvenc zöldségei és gyógynövényei gyorsabban is növekednek, mintha talajban termesztené őket, így gyakorlatilag mindig élvezheti a zamatos és friss zöldségeket.

A Botanium használata egy új szintre emeli az otthoni kertészkedést és megkönnyíti a vele járó feladatokat, hiszen mindössze minimális energiaráfordítást igényel, valamint használata nem követel meg semmiféle kertészeti ismeretet, így kezdő növénytermesztők számára is ideális a technológia. A beépített öntözőnek köszönhetően nem kell attól félnie, hogy túlöntözné vagy kiszárítaná növényét, hiszen a technika magától elvégzi a dolgát, Önnek csak élveznie kell a Botanium növénytermesztő által termesztett zöldségeket és gyógynövényeket.

Botanium design

Ami a legjobb az egészben, hogy a Botanium nem csak kedvenc zöldségeit termeszti, hanem minimalista kialakításának köszönhetően lakása kedvenc díszévé is válik. A növénytermesztő minimalista skandináv dizájnjának köszönhetően bármelyik helyiségbe tökéletesen illeszkedik, hiszen nem foglal nagy helyet, valamint esztétikusan kialakított külső jellemzi. A fehér, zöld, valamint szürke színben elérhető Botanium minden szobát felpezsdít, és élettel telivé varázsol, mindezt esztétikus kialakításával.

A Botaniummal kialakított saját beltéri kertben nem csak az nagyszerű, hogy otthonát dekoratívabbá varázsolja, hanem tápláló, vitamindús növényeket is biztosít, amelyek közvetlenül otthonában érhetők el. Ebből kifolyólag hozzájárul a káros kibocsátások csökkentéséhez, mivel nincs szüksége járműre, hogy megvásárolja kedvenc zöldségeit és gyógynövényeit.

Mindent összevetve a Botanium beltéri növénytermesztő nem is lehetne jobb választás az otthonában való kertészkedésre, hiszen nincs többé kellemetlen piszok, túlöntözött növények, felesleges autó használat. Helyettük előtérbe kerül a károsanyag kibocsátás csökkentése, a kényelem, a friss és zamatos zöldségek, amik mindig a rendelkezésére állnak és ami a legjobb, hogy dizájnjának köszönhetően minden szoba igazi ékköve lesz.

A stílusos, elegáns kialakítású Botaniummal friss bazsalikomot nevelhet, ami remek feltétje lehet pizzáknak. A cseresznyeparadicsom pedig tökéletesen passzol a reggeli szendvicse mellé. Ugyanakkor megtalálható a választékban koriander, tatsoi mag, kakukkfű valamint chili paprika is.

A skandináv stílusban kialakított dizájn finom színeivel, nem harsányan, de mégis észrevehetően megragadja az ember figyelmét, harmóniát teremt minden helyiségbe, miközben friss zöldségekkel látja el az egész családot.

Kiemelt ajánlatunk

Megtakarítás 10 Ft
Márka neve

Termék neve

77 Ft 87 Ft
Csak 1 darab maradt
Megtakarítás 10 Ft
Márka neve

Termék neve

77 Ft 87 Ft
Csak 1 darab maradt