Nélkülözhetetlen illóolajak nyárra

Már javában tombol a nyári hőség. Ebben a forróságban kiemelten fontos, hogy törődjünk testünkkel, hiszen könnyen hőgutát kaphatunk, valamint megjelennek az idegesítő bogarak is.

Cikkünkben összegyűjtöttünk 7 olyan doTERRA illóolajat, amelyek kötelezőek, hogy maradéktalanul élvezhesse a nyarat.

Mindegyik illóolaj praktikus hengerben vagy sprayben kapható, így könnyedén elfér táskájában. Többé nem kell attól tartania, hogy egy váratlan esemény megzavarná a nyaralását. Sőt mi több, a doTERRA illóolajai gyermekek számára is biztonságos használhatók.

1. doTERRA Borsmenta Touch

Úgy érzi mindjárt hőgutát kap?

A doTERRA Borsmenta Touch illóolaj segít csökkenteni testhőmérsékletét. Csak csúsztassa lefelé tarkóján és máris érezni fogja hűsítő erejét. Szükség szerint használja többször is a nap folyamán, ha egy kis hűsítő érzésre vágyik.

Aromás leírás: Mentás, friss, lágyszárú

2. doTERRA Levendula Touch

A levendula rendkívül jó hatással van a bőrére, és elősegíti a gyógyulási folyamatokat. Ebből adódóan a doTERRA Levendula Touch illóolaja siethet a segítségére, ha túl sokáig maradt a napon fényvédő nélkül.

Kombinálja doTERRA Borsmenta Touch illóolaj hűsítő hatásával, és bőre pillanatok alatt jobban fogj érezni magát.

A doTERRA Levendula Touch az érzékeny bőrűeknek lett kifejlesztve, így csökkenti az egyéb kisebb bőrirritációt és bőrproblémákat is.

Illatprofil: Puha, virágos, könnyű

3. doTERRA TerraShield Spray

A doTERRA TerraShield Spray-t mindig hordja magával, amikor kempingezik, túrázik vagy esténként a hátsó udvarban tartózkodik. Csak permetezze bőrére, és máris hatékony védelmet nyújt a kellemetlen bogarak és szúnyogok ellen.

A doTERRA TerraShield Spray nem tartalmaz durva vagy kellemetlen vegyszereket, valamint biztonságos gyermekek számára is.

Aroma jellemzői: gyógynövényes, pikáns, virágos

4. doTERRA ZenGest Touch

A nyári nyaralás során sokszor megeshet Önnel is, hogy ne tud ellenállni a finomabbnál-finomabb ételeknek, és ennek az lesz a következménye, hogy felpuffad és fáj a hasa. A praktikus, golyós kiszerelésű doTERRA ZemGest Touch gyors és hatékony segítséget nyújt az emésztési zavarok ellen. Mindössze húzza végig a pocakon és szinte azonnal jobban érzi majd Magát.

Aromás leírás: Fűszeres, édes, mentás, édesgyökér illatú

5. doTERRA Correct-X esszenciális kenőcs

A tömjént, olasz szalmagyopárt, teafát, vörös cédrust és levendulát tartalmazó doTERRA Correct-X esszenciális kenőcs számtalan módon nyújt segítségének bőrének. Legyen szó vágásokról, karcolsokról, repedezett ajkakról vagy száraz bőrről mindegyik kellemetlenséget enyhíti.

A tartósítószer mentes doTERRA Correct-X esszenciális kenőcs gyorsan felszívódik, ráadásul ideális az érzékeny bőr számára is.

6. doTERRA On Guard kézfertőtlenítő permet

A doTERRA On Guard kézfertőtlenítő permet tökéletes módja a kéz, valamint más felületek tisztítására, amikor nem áll rendelkezésére víz és szappan. Ideális a bevásárlókosár vagy akár a kilincsek fertőtlenítésére is.

Hidratáló formulájának köszönhetően pedig nem hagyja kiszáradni bőrét, és csak puha és lágy érzetet hagy maga után.

7. doTERRA Adaptiv Touch

A doTERRA Adaptiv Touch tökéletes módja az érzelmek, a szorongás, valamint a stressz enyhítésére. Minden korosztályú gyermek és felnőtt számára ideális, ha maga alá temeti a mindennapok stresszes környezete.

Használja szükség szerint, ha egy kis megnyugvásra és türelemre vágyik.

Aromás Leírás: édes, citrusos, virágos

 

Reméljük hasznára válnak praktikáink és semmi áll majd útjába, hogy a legtöbbet kihozza a nyárból.

Élvezze a doTERRA prémium esszenciális olajai által nyújtott jótékony hatásokat a nyári kánikulában is!

Kiemelt ajánlatunk

Megtakarítás 10 Ft
Márka neve

Termék neve

77 Ft 87 Ft
Csak 1 darab maradt
Megtakarítás 10 Ft
Márka neve

Termék neve

77 Ft 87 Ft
Csak 1 darab maradt