Antioxidans superfoodok

A VoodX-nél küldetésüknek tekintjük hogy prémium minőségű termékeket tegyük elérhetővé a vásárlóink számára. Így van ez a superfoodok esetében is, ahol azt tapasztaltuk hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a minőségi termékek iránt amik valóban „szuperek”  és minden tekintetben hozzájárulnak az emberek egészséges, kiegyensúlyozott mindennapjaihoz. Így jutunk el a kérdéshez, mik azok a superfoodok?

Nem szeretnénk túlbonyolítani a választ, igyekszünk röviden tömören összefoglal amit érdemes tudni a superfoodokról.
A superfoodok, vagy szuperélelmiszerek olyan élelmiszerek amelyek feldolgozatlan, teljes értékű élelmiszerek, termesztése és feldolgozása során semmilyen kemikáliát tartalmazó növényevő szert nem alkalmaztak.

A superfoodok a következőket tartalmazzák:

  • Antioxidánsonk
  • Magas vitamin tartalom
  • Ásványi anyagok.

Az általuk forgalmazott termékek  Springblossom superfoodok egykomponensűek és tisztán természetes eredetűek, tehát nem tartalmaznak semmilyen tartósítószert. Célunk hogy csak a legmagasabb, legtisztább minőségű superfodookat áruljuk, amelyek tápanyagtartalma a legjobb! 

Antioxidansok

Antioxidánsban gazdag superfoodok

Az antioxidánsok olyan anyagok, amelyek megakadályozhatják vagy lassíthatják a  szabad gyökök, instabil molekulák által okozott sejtkárosodást, amelyeket a szervezet a környezeti és egyéb nyomás hatására termel. A szabad gyökök számos betegséghez kapcsolódnak, beleértve a szívbetegségeket, a rákot és a látásromlást is. Az antioxidánsokban gazdag ételek fogyasztása megvédheti sejtjeit a káros molekulák és szabad gyökök által okozott károktól, így gyakori fogyasztásuk javasolt minden korosztály számára

Antioxidánsban gazdag ételek:

Cékla

Narancs

Csokoládé

Zöld tea

Antioxidánsban gazdag Spring-blossom termékek:

Spring Blossom Természetes és Nyers Goji bogyók

Spring Blossom Organikus Immunerősítő csomag

Spring Blossom Organikus Matcha Tea

Antioxidans etel

Vitaminban gazdag superfoodok

A vitaminok pozitív hatásait már 1912 óta ismeri az orvostudomány, azóta a köztudatban természetesen teljesen elfogadott tény, hogy vitamin és tápanyagdús étkezés szükséges az egészséges életmód fenntartásához. Azonban sajnos közismert az is, hogy nem mindegy a vitamin beviteli forrása, nagymértékben befolyásolja a vitamin felszívódását annak beviteli módja.

Vitamindús Springblossom termékek:

Spring Blossom Organikus Moringalevél Por

Spring Blossom Organikus Spirulina Tabletta

Ásványi anyagban gazdag superfoodok

Az ásványi anyagok energiát nem adó, ám létfontosságú elemei táplálkozásunknak. A szervezet általános működésében fontosak, hasznosak, a szívműködéstől a csontok, fogak felépítésén át egyes enzimatikus folyamatok szabályozásáig.

Kiváló forrása lehet a mandula, a dió vagy éppen a mogyoró  ami gazdag ásványi anyagokban, vitaminokban, fehérjében és egészséges zsírokban. 

Ásványi anyagban gazdag Spring blossom termékek:

Matcha Tea 40g Organikus (zacskós) - Spring Blossom

EgészségmegőrzésImmunerősítésSuperfoodVoodx

Kiemelt ajánlatunk

Moringa level por 500g organikusMoringa level por 500g organikus cimke
Spring Blossom Moringa levél Por 500g (Organikus) - Spring Blossom
Akciós ár5.180 Ft Normál ár6.990 Ft
Készleten 22 darab