Hogyan használjam az illóolajokat?

Hogyan használjam az illóolajokat?

100% tisztaságú olaj
Mindannyian hallottuk már az illóolajokat körbe lengő, többnyire megosztó véleménykülönbséget; tényleg csodát tesz? Vagy csak újabb felkapott trend...
Top 5 legnépszerűbb illóolaj és hatásai

Top 5 legnépszerűbb illóolaj és hatásai

100% tisztaságú olaj
Gyakran merül fel a kérdés főleg azokban, akik még újak az esszenciális olajok világában, hogy melyik illóolajat vásárolják meg, mert hát ugye ige...
Goji bogyó hatása

Goji bogyó hatása

egészségmegőrzés

Az ördögcérna nemzetségbe tartozó goji bogyót nem véletlenül sorolják a szuper-gyümölcsök közé; hiszen a bolygónkon ismert összes növény közül ebben található a legtöbb béta-karotin, amely a szívbetegségek kialakulásának megelőzésében segít, illetve védelmet nyújt a napsütés káros hatásai ellen is​. De nemcsak béta-karotin tartalmával ér el dobogós helyet, ugyanis C-vitamin tartalma a 2. legmagasabb a gyümölcsök között; 42 mg/100 g, amely hasonló a friss citroméhoz. A goji bogyó tehát az egyik legkimagaslóbb immunerősítő vörös bogyós gyümölcs, ami magas antioxidáns szintjének köszönhetően felveszi a harcot még az öregedéssel is.

Doterra illoolajok

Illóolajok: minden amit tudni érdemes

100% tisztaságú olaj
Az illóolajok, más néven esszenciális olajok, az egyes növényekben található elegyek, amelyek a növénynek az aromáját adják és védik a zord időjárástól és bogaraktól. Az illóolajok használata nem modern hókuszpókusz és nem átverés.
Diffuzor

Miért is jó diffúzálni?

100% tisztaságú olaj
Népszerűek lettek a szobadiffúzorok, mert elképesztően finom illatokat tudunk a környezetünkbe varázsolni. Akár egy virágoskert illatát, akár a karácsonyt szeretnéd felidézni - bármikor megteheted.
Matcha tea

Matcha tea hatása

egészségmegőrzés
Ismerjük meg mi is az a Matcha tea: Az igazi prémium Matcha tea kizárólag a legfrissebb levelek felhasználásával készül, melyek az első betakarításból származnak és finoman őrlik őket, ezáltal minden tápértéket maximálisan megőriznek. A Matcha tea élénkzöld színű, finom krémes állagú és igazán jó íze van.
Antioxidans superfoodok

Superfoodok, az egészséges élelmiszerek

egészségmegőrzés
A VoodX-nél küldetésünknek tekintjük, hogy prémium minőségű termékeket tegyünk elérhetővé a vásárlóink számára. Így van ez a superfoodok esetében is, ahol azt tapasztaltuk, hogy egyre nagyobb igény mutatkozik a minőségi termékek iránt, amik valóban "szuperek" és minden tekintetben hozzájárulnak az emberek egészséges kiegyensúlyozott mindennapjaihoz. Így jutunk el a kérdéshez, mik azok a superfoodok?
Kek spirulina superfood

Kék spirulina, a jótékony hatású superfood!

egészségmegőrzés
A kék spirulina nem keverendő a rendes zöld spirulinával, mely az alga legalapvetőbb formájában, az aktív hatóanyag, a fikocianin kivonata. Ennek eredménye az antioxidánsok jóval magasabb koncentrációja, és a gyönyörű, vibráló kék szín. A kék spirulinát az ENSZ világélelmezése Konferenciája a "jövő legjobb ételének" nevezte, és a NASA is előszeretettel használja az űrhajósok táplálékkiegészítőjeként.

Kiemelt ajánlatunk

Moringa level por 500g organikusMoringa level por 500g organikus cimke
Spring Blossom Moringa levél Por 500g (Organikus) - Spring Blossom
Akciós ár5.180 Ft Normál ár6.990 Ft
Készleten 22 darab