Szállítás és fizetés

Kiszállítás:

(Költsége a fizetési módtól és a rendelési értéktől függ.)

A házhozszállítást a GLS General Logistics System Hungary Kft. végzi. A szállítási határidő a raktáron lévő termékeinknél általában 2 munkanap. Külsö raktáron lévő termékeinket 6-10 munkanapon belül tudjuk házhoz szállítani. Ha a megrendelést a fenti határidőn belül nem tudjuk teljesíteni, erről Vásárlóinkat értesítjük.
A rendelések kiszállítására munkanapokon 8-17 óra között történik, kérjük, olyan címet adjon meg, ahol ebben az időtartamban a csomagot Ön (vagy megbízottja) át tudja venni.

Magyarországon kívüli rendelés esetén csakis előre utalással tudjuk rögzíteni a rendelését, továbbá nem tudjuk vállalni a rendelés ingyenes házhoz szállítását 25.000 Ft feletti vásárlás esetén.

Fizetési módok:

Utánvétes fizetés:
Fizetés az áru átvételekor készpénzben vagy bankkártyával a futárnál.

Előreutalás:
A rendelés ellenértékének kifizetésére banki átutalással is van lehetőség. Amennyiben ehhez számviteli bizonylatra van szüksége, kérjük, a rendelés leadásakor a Megjegyzés rovatban szíveskedjen ezt jelezni. Átutaláskor megjegyzésként minden esetben tüntesse fel a rendelés azonosítóját, ellenkező esetben a rendelés teljesítése késedelmet szenvedhet! Az átutalást a következő számlaszámra kérjük teljesíteni: Sberbank 14100079-32564349-01000003
Felhívjuk szíves figyelmét, hogy rendelését csak azt követően tudjuk teljesíteni, ha rendelésének ellenértéke a számlánkra beérkezik.

Bankkártyás fizetés:
A bankkártyás fizetés révén kényelmesen és biztonságosan vásárolhat áruházunkban. Ön a webáruházban választja ki az árut/szolgáltatást, melynek összegét bankkártyás fizetéssel kívánja teljesíteni. Ezt követően átkerül az OTP SimplePay biztonságos fizetést garantáló oldalára, ahol a fizetés megkezdéséhez kártyaadatait szükséges kitöltenie. A fizetést követően visszatér a webáruház internetes oldalára, ahol a tranzakció eredményéről kap visszaigazolást.

Az OTP SimplePay internetes fizetési rendszere a MasterCard, a VISA termékcsaládba tartozó VISA és VISA Electron (az Electronnál csak abban az esetben, ha azt a kibocsátó bank engedélyezi) bankkártyák használatát, valamint internetes használatra alkalmas webkártyákkal történő fizetés lehetőségét biztosítja.

Szállítási költségek (Magyarország területén belül):

Utánvétes fizetés esetén:
0-24 999 Ft bruttó rendelési érték esetén 990 Ft,
25 000 Ft bruttó rendelési érték esetén vagy afelett a kiszállítás díjtalan.

Minden utánvétes rendelés esetén 690 Ft-ot számítunk fel rendelési értéktől függetlenül. Ez az összeg számlázáskor kerül felszámításra, a kosárban jelzett végösszegben, illetve a rendelést visszaigazoló e-mailben nem szerepel!

Előreutalás esetén:
0-24 999 Ft bruttó rendelési érték esetén 990 Ft,
25 000 Ft bruttó rendelési érték esetén vagy afelett a kiszállítás díjtalan.

Bankkártyás fizetés esetén:
0-24 999 Ft bruttó rendelési érték esetén 990 Ft,
25 000 Ft bruttó rendelési érték esetén vagy afelett a kiszállítás díjtalan.